Nutriční hodnoty (Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
| Tuky | 181,96 g |
| – nasycené | 13,12 g |
| – nenasycené | 159,77 g |
| –– mononenasycené | 111,76 g |
| –– polynenasycené | 48,01 g |
| ––– omega 3 | 14,35 g |
| Vláknina | 64,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 197 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 191,00 g |
| – cukry | 154,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| 1,5-2 dcl 1,5-2 dcl oleje | Olej řepkový | 175 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |