Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 974 kJ /
2 623 kcal
Bílkoviny30,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,10 g
Tuky181,96 g
– nasycené13,12 g
– nenasycené159,77 g
–– mononenasycené111,76 g
–– polynenasycené48,01 g
––– omega 314,35 g
Vláknina64,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 197 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy191,00 g
– cukry154,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 500 g
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
1,5-2 dcl 1,5-2 dcl oleje Olej řepkový 175 ml
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.