Nutriční hodnoty (Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 181,96 g |
– nasycené | 13,12 g |
– nenasycené | 159,77 g |
–– mononenasycené | 111,76 g |
–– polynenasycené | 48,01 g |
––– omega 3 | 14,35 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,00 g |
– cukry | 154,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
1,5-2 dcl 1,5-2 dcl oleje | Olej řepkový | 175 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |