Nutriční hodnoty (Steak z hovězí svíčkové s pórkovou trávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 094 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 9,83 g |
– nasycené | 4,45 g |
– nenasycené | 4,41 g |
–– mononenasycené | 4,16 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | 200 g |
20 cm 20 cm pórku (1/2 bílá a 1/2 zelená část) | Pórek čerstvý | |
hrubozrnná mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku českého | Česnek čerstvý | 7 g |
olivový olej | Olej olivový |