Nutriční hodnoty (Salát s medvědím česnekem a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 371 kJ / 806 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
| Tuky | 40,20 g |
| – nasycené | 9,46 g |
| – nenasycené | 19,18 g |
| –– mononenasycené | 14,77 g |
| –– polynenasycené | 4,42 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 53,00 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| listy medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 špetka 1 špetka moučkového cukru (možno vynechat) | Cukr bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový |