Nutriční hodnoty (Strapačky s uzeným masem a kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 363 kJ / 3 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,36 g |
| Tuky | 95,39 g |
| – nasycené | 33,61 g |
| – nenasycené | 46,04 g |
| –– mononenasycené | 36,05 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 48,30 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 5,49 g |
| Sůl | 13,05 g |
| Sacharidy | 424,60 g |
| – cukry | 87,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g uvařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |