Nutriční hodnoty (Nakládané václavky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 576 kJ / 855 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,02 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 213,10 g |
| – cukry | 200,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| václavky | Václavka čerstvá | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 3 kuliček 3 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 550 ml 550 ml octa | Ocet lihový | 550 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |