Nutriční hodnoty (Knedlík s vejci a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,36 g |
| – nasycené | 10,92 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 16,80 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 596 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| houskový knedlík (asi 20 cm) | Knedlík pšeničný houskový | |
| 6 6 syrových vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 2 hrsti 2 hrsti strouhaného parmazánu | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |