Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina s broskvemi bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie11 643 kJ /
2 783 kcal
Bílkoviny32,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,75 g
Tuky52,00 g
– nasycené4,99 g
– nenasycené45,16 g
–– mononenasycené29,97 g
–– polynenasycené15,19 g
––– omega 33,61 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 318 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy537,70 g
– cukry143,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké rýžové mouky Mouka rýžová hladká 250 g
125 g 125 g jáhlové mouky Mouka jáhlová 125 g
75 g 75 g tapiokové škrobové mouky Mouka tapioková 75 g
50 g 50 g bramborového škrobu Bramborový škrob 50 g
1,5 1,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Xanthanu E415 - Xanthan
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
375 ml 375 ml vody Voda 375 ml
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
broskve (nakrájené na drobné kousky) Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.