Nutriční hodnoty (Bublanina s broskvemi bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 11 643 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,75 g |
Tuky | 52,00 g |
– nasycené | 4,99 g |
– nenasycené | 45,16 g |
–– mononenasycené | 29,97 g |
–– polynenasycené | 15,19 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 537,70 g |
– cukry | 143,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 250 g |
125 g 125 g jáhlové mouky | Mouka jáhlová | 125 g |
75 g 75 g tapiokové škrobové mouky | Mouka tapioková | 75 g |
50 g 50 g bramborového škrobu | Bramborový škrob | 50 g |
1,5 1,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky Xanthanu | E415 - Xanthan | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
375 ml 375 ml vody | Voda | 375 ml |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
broskve (nakrájené na drobné kousky) | Dužina broskve čerstvá |