Nutriční hodnoty (Karbanátky s houbovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 592 kJ / 1 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 176,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,71 g |
| Tuky | 51,32 g |
| – nasycené | 13,49 g |
| – nenasycené | 24,72 g |
| –– mononenasycené | 20,69 g |
| –– polynenasycené | 4,03 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 48,43 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 125,58 g |
| – cukry | 11,01 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g mleté vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 5 lžic 5 lžic solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 400 g 400 g hřibů (můžeme nahradit žampiony) | Hřib čerstvý | 400 g |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce nakrájené nati z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |