Nutriční hodnoty (Beránek skořicovo-jablečný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 452 kJ / 5 127 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 87,23 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,51 g | 
| Tuky | 273,27 g | 
| – nasycené | 25,85 g | 
| – nenasycené | 222,89 g | 
| –– mononenasycené | 140,87 g | 
| –– polynenasycené | 82,03 g | 
| ––– omega 3 | 20,77 g | 
| Vláknina | 36,00 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 565 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 531,10 g | 
| – cukry | 263,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g | 
| 50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml | 
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g | 
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g | 
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g | 
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| kokos na vysypání formy | Kokos strouhaný |