Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s celerem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 26,45 g |
– nasycené | 7,72 g |
– nenasycené | 15,68 g |
–– mononenasycené | 4,01 g |
–– polynenasycené | 11,67 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 9,65 g |
– cukry | 5,10 g |
––– laktóza | 3,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 g červené řepy - 2 střední bulvy | Červená řepa čerstvá | |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
90 g 90 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 90 ml |
25 g 25 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
2 2 polévkové lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |