Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s celerem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 26,45 g |
| – nasycené | 7,72 g |
| – nenasycené | 15,68 g |
| –– mononenasycené | 4,01 g |
| –– polynenasycené | 11,67 g |
| ––– omega 3 | 1,97 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 9,65 g |
| – cukry | 5,10 g |
| ––– laktóza | 3,42 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 250 g červené řepy - 2 střední bulvy | Červená řepa čerstvá | |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 90 g 90 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 90 ml |
| 25 g 25 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
| 2 2 polévkové lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |