Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s celerem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 342 kJ /
321 kcal
Bílkoviny8,02 g
– z toho živočišné bílkoviny2,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky26,45 g
– nasycené7,72 g
– nenasycené15,68 g
–– mononenasycené4,01 g
–– polynenasycené11,67 g
––– omega 31,97 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy9,65 g
– cukry5,10 g
––– laktóza3,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g červené řepy - 2 střední bulvy Červená řepa čerstvá
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
90 g 90 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 90 ml
25 g 25 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 25 g
2 2 polévkové lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.