Nutriční hodnoty (Podzimní česnečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 365 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,88 g |
Tuky | 22,94 g |
– nasycené | 11,57 g |
– nenasycené | 10,82 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 7,96 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 134,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 145,47 g |
– cukry | 41,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 řapíků 5 řapíků celeru | Celer bulva čerstvá | 2500 g |
4 4 menší (nebo 2 velké) mrkve | ||
1 1 větší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
2 l 2 l vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 2000 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř, kmín, majoránka, petrželka | Petržel nať čerstvá |