Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní česnečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 365 kJ /
1 282 kcal
Bílkoviny62,21 g
– z toho živočišné bílkoviny13,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,88 g
Tuky22,94 g
– nasycené11,57 g
– nenasycené10,82 g
–– mononenasycené2,86 g
–– polynenasycené7,96 g
––– omega 30,69 g
Vláknina134,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,00 g
Sacharidy145,47 g
– cukry41,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 řapíků 5 řapíků celeru Celer bulva čerstvá 2500 g
4 4 menší (nebo 2 velké) mrkve
1 1 větší červená řepa Červená řepa čerstvá
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
2 l 2 l vývaru nebo vody Vývar hovězí 2000 ml
olej Olej řepkový
sůl, pepř, kmín, majoránka, petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.