Nutriční hodnoty (Grilovaný halibut na hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 957 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,60 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 7,40 g |
| –– mononenasycené | 5,80 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet halibuta grónského (400 g) | Halibut | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| 2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený |