Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Základní nálev na hovězí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 093 kJ /
500 kcal
Bílkoviny2,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,27 g
Tuky40,43 g
– nasycené2,84 g
– nenasycené35,86 g
–– mononenasycené25,30 g
–– polynenasycené10,56 g
––– omega 33,28 g
Vláknina6,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy29,20 g
– cukry25,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 dkg 5 dkg cibule Cibule čerstvá 50 g
5 dkg 5 dkg celeru Celer bulva čerstvá 50 g
3 dkg 3 dkg mrkve Mrkev čerstvá 30 g
2 dkg 2 dkg petržele Petržel kořenová čerstvá 20 g
2 dkg 2 dkg cukru Cukr bílý 20 g
4 dkg 4 dkg oleje Olej řepkový 40 ml
10 zrnek 10 zrnek nového koření Nové koření
5 zrnek 5 zrnek celého pepře Pepř černý
trochu trochu saturejky Saturejka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.