Nutriční hodnoty (Základní nálev na hovězí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,27 g |
| Tuky | 40,43 g |
| – nasycené | 2,84 g |
| – nenasycené | 35,86 g |
| –– mononenasycené | 25,30 g |
| –– polynenasycené | 10,56 g |
| ––– omega 3 | 3,28 g |
| Vláknina | 6,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 29,20 g |
| – cukry | 25,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 dkg 5 dkg cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 5 dkg 5 dkg celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 3 dkg 3 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 30 g |
| 2 dkg 2 dkg petržele | Petržel kořenová čerstvá | 20 g |
| 2 dkg 2 dkg cukru | Cukr bílý | 20 g |
| 4 dkg 4 dkg oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 10 zrnek 10 zrnek nového koření | Nové koření | |
| 5 zrnek 5 zrnek celého pepře | Pepř černý | |
| trochu trochu saturejky | Saturejka sušená |