Nutriční hodnoty (Základní nálev na hovězí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 40,43 g |
– nasycené | 2,84 g |
– nenasycené | 35,86 g |
–– mononenasycené | 25,30 g |
–– polynenasycené | 10,56 g |
––– omega 3 | 3,28 g |
Vláknina | 6,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 29,20 g |
– cukry | 25,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 dkg 5 dkg cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
5 dkg 5 dkg celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
3 dkg 3 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 30 g |
2 dkg 2 dkg petržele | Petržel kořenová čerstvá | 20 g |
2 dkg 2 dkg cukru | Cukr bílý | 20 g |
4 dkg 4 dkg oleje | Olej řepkový | 40 ml |
10 zrnek 10 zrnek nového koření | Nové koření | |
5 zrnek 5 zrnek celého pepře | Pepř černý | |
trochu trochu saturejky | Saturejka sušená |