Nutriční hodnoty (Rybí sekaná "falešný holanďan")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 121 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,11 g |
Tuky | 52,42 g |
– nasycené | 19,03 g |
– nenasycené | 31,19 g |
–– mononenasycené | 23,45 g |
–– polynenasycené | 7,74 g |
––– omega 3 | 2,33 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 348 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,44 g |
Sacharidy | 18,83 g |
– cukry | 15,85 g |
––– laktóza | 11,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rybího filé (použila jsem zn. Nowaco) | Treska filet | 400 g |
150 g 150 g Eidamu 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
50 ml 50 ml smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lžíce nakrájených lístků petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
na obalení a případné zahuštění solamyl | Bramborový škrob | |
2 lžíce 2 lžíce oleje na opečení | Olej řepkový | 22 ml |
pečící papír | ||