Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné pickles s koprem a praženým kmínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie1 848 kJ /
442 kcal
Bílkoviny19,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,69 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené2,72 g
–– mononenasycené1,26 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,00 g
Vláknina42,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,00 g
Sacharidy64,15 g
– cukry32,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 vrchovatá lžíce čerstvého kopru (příp. mražený nebo sušený) Kopr nať čerstvý
1 lžíce 1 lžíce nasucho opraženého kmínu Kmín 15 g
12 g 12 g soli Sůl mořská 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.