Nutriční hodnoty (Zelné pickles s koprem a praženým kmínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,92 g |
– nenasycené | 2,72 g |
–– mononenasycené | 1,26 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 42,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 64,15 g |
– cukry | 32,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 vrchovatá lžíce čerstvého kopru (příp. mražený nebo sušený) | Kopr nať čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce nasucho opraženého kmínu | Kmín | 15 g |
12 g 12 g soli | Sůl mořská | 12 g |