Nutriční hodnoty (Zelné pickles s koprem a praženým kmínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,92 g |
| – nenasycené | 2,72 g |
| –– mononenasycené | 1,26 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 42,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,98 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 64,15 g |
| – cukry | 32,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce čerstvého kopru (příp. mražený nebo sušený) | Kopr nať čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasucho opraženého kmínu | Kmín | 15 g |
| 12 g 12 g soli | Sůl mořská | 12 g |