Anglická pomazánka

Suroviny

30 dkg anglické slaniny
2 lžíce rostlinného tuku (tzv. lehké máslo)
1 lžíce plnotučné hořčice
mléko (vřelé, podle potřeby)

Postup přípravy receptu

  1. Angickou slaninu (nejlépe černou, ale hodí se i lisovaná) nakrájím na kostičky a vložím do robota se sekacími noži.

  2. Přidám rostlinný tuk (dávám Perlu s vitamíny) a hořčici.

  3. Postupně zvyšuji obrátky sekání,až je z hmoty našlehaná téměř pěna. Pokud je anglická sušší, přidám 3-4 lžíce vřelého mléka. Na čerstvém chlebu nebo zeleninové bagetě nemá chybu.

Poznámka od kuchařky

Poměr surovin si každý musí přizpůsobit chuti, ale chuť másla a hořčice by neměla přerazit chuť anglické.

Komentáře k receptu Anglická pomazánka

Předchozí 1 2

Tématické fráze: pomazanka z anglicke slaniny pomazanky anglicka pomazanka pomazánky recepty pomazánka z anglické pomazánka tipy na pomazánky pomazánka ze slaniny pomazánka anglická slanina pomazanka z anglicky slaniny nové pomazánky anglicke pomazanky anglická slanina pomazánka slanina pomazánka anglická slanina recept tipy na pomazánku anglická slanina v receptech pomazanka s anglicky slaniny pomazánka s anglické slaniny pomazanka s anglickou slaninou