Nutriční hodnoty (Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 20 608 kJ / 4 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,38 g |
Tuky | 345,08 g |
– nasycené | 98,67 g |
– nenasycené | 182,58 g |
–– mononenasycené | 145,40 g |
–– polynenasycené | 37,18 g |
––– omega 3 | 3,48 g |
Vláknina | 90,55 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 246,35 g |
– cukry | 31,20 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 900 g |
100 ml 100 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 100 ml |
2 2 rohlíky staré 1 až 2 dny | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 lahůdkové cibulky (bílou i zelenou část) | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |