Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie20 608 kJ /
4 926 kcal
Bílkoviny195,34 g
– z toho živočišné bílkoviny149,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,38 g
Tuky345,08 g
– nasycené98,67 g
– nenasycené182,58 g
–– mononenasycené145,40 g
–– polynenasycené37,18 g
––– omega 33,48 g
Vláknina90,55 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 1,51 g
Sůl2,93 g
Sacharidy246,35 g
– cukry31,20 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 900 g
100 ml 100 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 100 ml
2 2 rohlíky staré 1 až 2 dny Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 lahůdkové cibulky (bílou i zelenou část) Cibulka jarní čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.