Nutriční hodnoty (Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 20 608 kJ / 4 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,38 g |
| Tuky | 345,08 g |
| – nasycené | 98,67 g |
| – nenasycené | 182,58 g |
| –– mononenasycené | 145,40 g |
| –– polynenasycené | 37,18 g |
| ––– omega 3 | 3,48 g |
| Vláknina | 90,55 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 2,93 g |
| Sacharidy | 246,35 g |
| – cukry | 31,20 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 900 g |
| 100 ml 100 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 100 ml |
| 2 2 rohlíky staré 1 až 2 dny | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 4 lahůdkové cibulky (bílou i zelenou část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |