Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky a čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 938 kJ /
6 200 kcal
Bílkoviny101,66 g
– z toho živočišné bílkoviny27,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,50 g
Tuky276,85 g
– nasycené48,21 g
– nenasycené211,90 g
–– mononenasycené150,42 g
–– polynenasycené61,48 g
––– omega 316,61 g
Vláknina57,00 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 3,82 g
Sůl1,78 g
Sacharidy796,80 g
– cukry417,97 g
––– laktóza19,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 450 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 ml 250 ml oleje Olej řepkový 250 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
5 lžic 5 lžic kakaa Kakao prášek 125 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
500 g 500 g nahrubo strouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
100 g 100 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
strouhanka na vysypání formy (nebo hrubá mouka) Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.