Nutriční hodnoty (Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 43,61 g |
| – nasycené | 20,90 g |
| – nenasycené | 21,52 g |
| –– mononenasycené | 18,07 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 840 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 101,15 g |
| – cukry | 36,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 filety z kapra | Kapr filet | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1/2 1/2 střední hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý |