Nutriční hodnoty (Holubky v paprikové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,24 g |
| Tuky | 46,11 g |
| – nasycené | 16,83 g |
| – nenasycené | 24,88 g |
| –– mononenasycené | 17,68 g |
| –– polynenasycené | 7,20 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 16,35 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 75,53 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 listy 4 listy hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 3 3 červené kapie (papriky) | Paprika červená čerstvá | |
| 5 dkg 5 dkg rýže | Rýže bílá | 50 g |
| 20 dkg 20 dkg mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 až 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| pepř dle chuti | Pepř černý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| kmín dle chuti | Kmín | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 litr 1 litr vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |