Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holubky v paprikové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 000 kJ /
956 kcal
Bílkoviny56,59 g
– z toho živočišné bílkoviny47,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,24 g
Tuky46,11 g
– nasycené16,83 g
– nenasycené24,88 g
–– mononenasycené17,68 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,51 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy75,53 g
– cukry7,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 listy 4 listy hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
3 3 červené kapie (papriky) Paprika červená čerstvá
5 dkg 5 dkg rýže Rýže bílá 50 g
20 dkg 20 dkg mletého masa Vepřový ořez 200 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 až 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
pepř dle chuti Pepř černý
sůl dle chuti Sůl mořská
kmín dle chuti Kmín
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 litr 1 litr vývaru Vývar hovězí 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.