Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 103 kJ / 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 35,71 g |
– nasycené | 14,10 g |
– nenasycené | 18,07 g |
–– mononenasycené | 15,11 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 313 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 21,22 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mangoldu | Mangold | 200 g |
1 1 uzené tofu | Tofu uzené | |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná |