Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 103 kJ /
503 kcal
Bílkoviny20,88 g
– z toho živočišné bílkoviny12,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky35,71 g
– nasycené14,10 g
– nenasycené18,07 g
–– mononenasycené15,11 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,59 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 313 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy21,22 g
– cukry8,50 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mangoldu Mangold 200 g
1 1 uzené tofu Tofu uzené
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
moučkový cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 nakládaná kapie Paprika červená sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.