Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 103 kJ / 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 35,71 g |
| – nasycené | 14,10 g |
| – nenasycené | 18,07 g |
| –– mononenasycené | 15,11 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 313 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 21,22 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mangoldu | Mangold | 200 g |
| 1 1 uzené tofu | Tofu uzené | |
| 1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná |