Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s cibulovou omáčkou a Rösti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 989 kJ /
1 670 kcal
Bílkoviny138,07 g
– z toho živočišné bílkoviny120,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,10 g
Tuky53,76 g
– nasycené23,86 g
– nenasycené22,29 g
–– mononenasycené19,19 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,27 g
Vláknina35,57 g
Cholesterol 467 mg
Sodík 793 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy131,85 g
– cukry31,48 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g libové vepřové plece Vepřová plec 600 g
400 g 400 g cibule (byly to 3 velké) Cibule čerstvá 400 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
8 8 lístečků šalvěje Šalvěj čerstvá
3 snítky 3 snítky tymiánu Tymián sušený
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 zeleninový bio bujon Bujón hovězí 10 g
1 lžička 1 lžička červené kari pasty (nebo chilli koření) Curry pasta 5 g
1 1 zarovnaná lžička třtinového cukru Cukr třtinový
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej Olej řepkový
500 g 500 g oloupaných brambor (asi 6 středních) Brambor zimní 500 g
1 1 vrchovatá lžíce bramborového škrobu Bramborový škrob
sůl dle chuti Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.