Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z tvarohového těsta s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 123 kJ / 5 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,30 g |
| Tuky | 258,76 g |
| – nasycené | 101,01 g |
| – nenasycené | 144,37 g |
| –– mononenasycené | 104,25 g |
| –– polynenasycené | 40,12 g |
| ––– omega 3 | 3,25 g |
| Vláknina | 36,15 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 681,80 g |
| – cukry | 418,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 220 g 220 g Hery | Margarín | 220 g |
| 260 g 260 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 260 g |
| 200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| strouhaná citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| 6-7 6-7 velkých jablek | Jablko čerstvé | 975 g |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |