Nutriční hodnoty (Minutkové vepřové, restované žampiony a domácí hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 654 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks vepřových palců z kýty | Vepřová panenka | |
| 4 4 velké brambory (typ A) | Brambor zimní | 200 g |
| 4 4 máslové žampiony | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| řepkový olej | Olej řepkový |