Nutriční hodnoty (Salát z červené cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 768 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 28,34 g |
| – nasycené | 2,15 g |
| – nenasycené | 24,76 g |
| –– mononenasycené | 17,47 g |
| –– polynenasycené | 7,29 g |
| ––– omega 3 | 2,26 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středních cibulí (červených, žlutých nebo bílých) | Cibule čerstvá | 350 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce (řepkového) oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 3 lžic 3 lžic octa (kvasného lihového) | Ocet lihový | 45 ml |
| cukr a sůl | Cukr bílý |