Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 970 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,66 g |
Tuky | 34,08 g |
– nasycené | 9,15 g |
– nenasycené | 22,58 g |
–– mononenasycené | 15,06 g |
–– polynenasycené | 7,53 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 63,50 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 102,60 g |
– cukry | 31,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 900 g |
500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
500 ml 500 ml horké vody nebo vývaru | Voda | 500 ml |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce tuku nebo olej s tenkým plátkem másla | Margarín | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
smetana nebo voda na případné naředění | Smetana kravská sladká 12% | |
citronová šťáva na dochucení/můžeme vynechat | Šťáva z citrónu |