Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 970 kJ /
1 427 kcal
Bílkoviny159,66 g
– z toho živočišné bílkoviny135,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,66 g
Tuky34,08 g
– nasycené9,15 g
– nenasycené22,58 g
–– mononenasycené15,06 g
–– polynenasycené7,53 g
––– omega 30,48 g
Vláknina63,50 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,44 g
Sacharidy102,60 g
– cukry31,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 900 g
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
500 ml 500 ml horké vody nebo vývaru Voda 500 ml
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce tuku nebo olej s tenkým plátkem másla Margarín 30 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
smetana nebo voda na případné naředění Smetana kravská sladká 12%
citronová šťáva na dochucení/můžeme vynechat Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.