Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štola s kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 004 kJ /
4 064 kcal
Bílkoviny102,06 g
– z toho živočišné bílkoviny50,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,60 g
Tuky152,44 g
– nasycené48,42 g
– nenasycené85,49 g
–– mononenasycené60,12 g
–– polynenasycené25,37 g
––– omega 31,85 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 630 mg
Sodík 758 mg
Sůl2,71 g
Sacharidy562,00 g
– cukry176,60 g
––– laktóza16,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 g 200 g zakysané krémové smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžičky 2 lžičky citrónové kůry Citronová kúra čerstvá 10 g
2 lžičky 2 lžičky rumového aroma (popř pravého rumu) Aroma rumové 10 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5 1,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
100 g 100 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 100 g
rozpuštěné máslo Máslo kravské
cukr moučka Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.