Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibulce a červené kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
Tuky | 50,94 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 22,76 g |
–– mononenasycené | 16,58 g |
–– polynenasycené | 6,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 4,97 g |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 47,10 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 1000 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
brambory | Brambor zimní | |
kmín | Kmín | |
rukola | Rukola čerstvá | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
ředkvička | Ředkvička čerstvá | |
pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
citron | Citrón čerstvý | |
šalotka | Šalotka čerstvá |