Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibulce a červené kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,91 g |
| Tuky | 50,94 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 22,76 g |
| –– mononenasycené | 16,58 g |
| –– polynenasycené | 6,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 4,97 g |
| Sodík | 729 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 1000 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| brambory | Brambor zimní | |
| kmín | Kmín | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| ředkvička | Ředkvička čerstvá | |
| pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| šalotka | Šalotka čerstvá |