Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibulce a červené kapii)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 634 kJ /
1 347 kcal
Bílkoviny171,91 g
– z toho živočišné bílkoviny168,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,91 g
Tuky50,94 g
– nasycené15,00 g
– nenasycené22,76 g
–– mononenasycené16,58 g
–– polynenasycené6,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 4,97 g
Sodík 729 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy47,10 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích jater Játra kuřecí 1000 g
sádlo Sádlo vepřové
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli koření Chilli paprička mletá
brambory Brambor zimní
kmín Kmín
rukola Rukola čerstvá
kukuřice Kukuřice sterilovaná
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
ředkvička Ředkvička čerstvá
pomeranč Pomeranč čerstvý
citron Citrón čerstvý
šalotka Šalotka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.