Nutriční hodnoty (Zelný salát s bílým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 566 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,96 g |
| Tuky | 13,32 g |
| – nasycené | 1,54 g |
| – nenasycené | 11,02 g |
| –– mononenasycené | 7,21 g |
| –– polynenasycené | 3,81 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 50,20 g |
| – cukry | 40,60 g |
| ––– laktóza | 2,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balsamika (nebo zakysané smetany) | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce brusinkového sirupu | Sirup brusinkový | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská |