Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s bílým jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 566 kJ /
374 kcal
Bílkoviny8,16 g
– z toho živočišné bílkoviny3,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,96 g
Tuky13,32 g
– nasycené1,54 g
– nenasycené11,02 g
–– mononenasycené7,21 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,94 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy50,20 g
– cukry40,60 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červeného hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce balsamika (nebo zakysané smetany) Ocet balsamikový bílý 20 ml
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 60 ml
2 lžíce 2 lžíce brusinkového sirupu Sirup brusinkový
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.