Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebra po mysliveckou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 237 kJ /
2 686 kcal
Bílkoviny104,22 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,22 g
Tuky200,42 g
– nasycené50,15 g
– nenasycené104,15 g
–– mononenasycené84,06 g
–– polynenasycené20,10 g
––– omega 30,80 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 430 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy35,40 g
– cukry11,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřových žeber Vepřová žebra 2000 g
1 1 jalovec Jalovec sušený
1 1 nové koření Nové koření
harissa Harissa
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
0.5 litru 0.5 litru bílého vína Víno bílé suché 500 ml
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.