Nutriční hodnoty (Žebra po mysliveckou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 237 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
Tuky | 200,42 g |
– nasycené | 50,15 g |
– nenasycené | 104,15 g |
–– mononenasycené | 84,06 g |
–– polynenasycené | 20,10 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 35,40 g |
– cukry | 11,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřových žeber | Vepřová žebra | 2000 g |
1 1 jalovec | Jalovec sušený | |
1 1 nové koření | Nové koření | |
harissa | Harissa | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
0.5 litru 0.5 litru bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |