Nutriční hodnoty (Žebra po mysliveckou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 237 kJ / 2 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
| Tuky | 200,42 g |
| – nasycené | 50,15 g |
| – nenasycené | 104,15 g |
| –– mononenasycené | 84,06 g |
| –– polynenasycené | 20,10 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 11,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřových žeber | Vepřová žebra | 2000 g |
| 1 1 jalovec | Jalovec sušený | |
| 1 1 nové koření | Nové koření | |
| harissa | Harissa | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 0.5 litru 0.5 litru bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |