Nutriční hodnoty (Kuřecí minutka s pečenými batáty a česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 968 kJ / 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,41 g |
| Tuky | 31,38 g |
| – nasycené | 18,92 g |
| – nenasycené | 10,41 g |
| –– mononenasycené | 8,88 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 3,17 g |
| Cholesterol | 283 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 16,35 g |
| – cukry | 10,22 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká batáta | Batáty neloupané | |
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 lžička 1 lžička červené curry pasty | Curry pasta | 5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 1 kelímek 1 kelímek kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý |