Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s kuřecím masem, špenátem a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 322 kJ / 1 033 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 37,32 g |
| – nasycené | 16,43 g |
| – nenasycené | 14,74 g |
| –– mononenasycené | 12,11 g |
| –– polynenasycené | 2,63 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 15,08 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 933 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 77,60 g |
| – cukry | 17,74 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g čerstvého listového špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
| 2 2 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 5 dkg 5 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na drůbež | Grilovací koření | |
| koření na americké brambory | Grilovací koření | |
| kari | Kari | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |