Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v kedlubnách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,34 g |
| Tuky | 63,64 g |
| – nasycené | 8,67 g |
| – nenasycené | 54,58 g |
| –– mononenasycené | 46,93 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 23,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 619 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 65,53 g |
| – cukry | 27,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 3 3 kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 6 lžic 6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
| 1 kelímek 1 kelímek sýra Almette (bylinkový) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru (nebo voda a bujon) | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| petrželka (na ozdobu) | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka (na ozdobu) | Bazalka čerstvá |