Nutriční hodnoty (Perníčky od Kátěnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 752 kJ / 3 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,01 g |
Tuky | 102,99 g |
– nasycené | 25,51 g |
– nenasycené | 65,45 g |
–– mononenasycené | 42,43 g |
–– polynenasycené | 23,03 g |
––– omega 3 | 1,61 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 605,98 g |
– cukry | 253,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g medu | Med nepasterovaný | 100 g |
10 g 10 g sody (nebo kypřicího prášku do pečiva) | Jedlá soda | 10 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce hřebíčku (mletého) | Hřebíček | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 7.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce badyánu (mletého) | Badyán | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce anýzu (mletého) | Anýz semena | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce nového koření (mletého) | Nové koření | 7.5 g |
1 1 vejce (na potření) | Vejce slepičí | 70 g |