Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové řízečky na fazolkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 427 kJ /
1 536 kcal
Bílkoviny132,16 g
– z toho živočišné bílkoviny129,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky103,69 g
– nasycené45,76 g
– nenasycené51,96 g
–– mononenasycené44,28 g
–– polynenasycené7,68 g
––– omega 30,16 g
Vláknina9,95 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,70 g
Sacharidy15,95 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
zelené fazolky Fazolky čerstvé
klínek hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1 lžička 1 lžička kopru Kopr nať čerstvý 5 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
chilli -jen kdo má rád ostřejší Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.