Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,78 g |
| Tuky | 23,97 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 20,10 g |
| –– mononenasycené | 14,01 g |
| –– polynenasycené | 6,09 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 34,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 190,70 g |
| – cukry | 35,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 kyselé sledě | Sleď filet | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
| 2,5 dl 2,5 dl vody | Voda | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |