Nutriční hodnoty (Sýrový bulgur)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 209 kJ / 1 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,68 g |
| Tuky | 5,11 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 2,88 g |
| –– mononenasycené | 0,78 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 36,97 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 243,76 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
| 900 ml 900 ml vody | Voda | 900 ml |
| 1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 obdélník taveného sýru apettita | Sýr tavený | |
| zelenina ( cherry rajče, paprika, kukuřice...) | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská |