Nutriční hodnoty (Quinoový salát s tofu a pekanovými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 724 kJ / 412 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,51 g |
| Tuky | 22,17 g |
| – nasycené | 3,33 g |
| – nenasycené | 17,31 g |
| –– mononenasycené | 10,90 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 11,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 33,13 g |
| – cukry | 7,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 g 30 g quinoy | Quinoa | 30 g |
| 30 g 30 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený | 30 g |
| 120 g 120 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 120 g |
| 30 g 30 g avokáda | Avokádo čerstvé | 30 g |
| 20 g 20 g pečené papriky | Paprika bílá čerstvá | 20 g |
| 40 g 40 g uzeného tofu | Tofu uzené | 40 g |
| 10 g 10 g pekanových ořechů | Pekan | 10 g |
| 3 listy 3 listy máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 4 listy 4 listy bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička melasy (nebo medu) | Melasa | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |