Nutriční hodnoty (Dýňový bulgur s quinoou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,62 g |
| Tuky | 15,69 g |
| – nasycené | 6,45 g |
| – nenasycené | 6,20 g |
| –– mononenasycené | 3,42 g |
| –– polynenasycené | 2,78 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 43,50 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 184,60 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
| 60 g 60 g quinoy | Quinoa | 60 g |
| 400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
| 120 g 120 g cukety | Cuketa čerstvá | 120 g |
| 1 1 cibule (šalotka) | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 20 g 20 g parmezánu | Parmezán | 20 g |