Nutriční hodnoty (Vanilková jogurtová buchta s jahodovou marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 703 kJ / 4 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 208,05 g |
| – nasycené | 18,89 g |
| – nenasycené | 177,13 g |
| –– mononenasycené | 122,65 g |
| –– polynenasycené | 54,48 g |
| ––– omega 3 | 15,93 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 248 mg |
| Sodík | 194 mg |
| Sůl | 0,44 g |
| Sacharidy | 627,88 g |
| – cukry | 287,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| vanilkové aroma | Aroma vanilkové | |
| vanilkový jogurt | Jogurt kravský ovocný 1,5% | |
| špetka špetka sody | Jedlá soda |