Nutriční hodnoty (Kureci ragu s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 812 kJ / 4 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 113,46 g |
| Tuky | 26,40 g |
| – nasycené | 4,30 g |
| – nenasycené | 14,50 g |
| –– mononenasycené | 4,33 g |
| –– polynenasycené | 10,17 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 203,25 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 990 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 751,75 g |
| – cukry | 614,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 stroužky 4 stroužky česneku drobné nakrájeného | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3/4 3/4 kávové lžičky soli rozdělené | Sůl mořská | |
| 1/4 hrnečku 1/4 hrnečku (1 hrneček 250ml) citrónové stavy | Šťáva z citrónu | 62.5 ml |
| 1 1 kávová lžička rozemletého římského kmínu | Římský kmín mletý | |
| 1 1 kávová lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1/2 1/2 kávové lžičky pepře | Pepř černý | 0.5 g |
| 1/2 1/2 kila kuřecích prsíček nakrájených na malé kousky | Kuře prso | 175 g |
| 1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 1 velká cibule nakrájená na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-400 1-400 ml konzerva nakrájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 12030 g |
| 1-450 1-450 ml konzerva cizrna precezena a propláchnuta vodou | Cizrna | |
| 1/4 hrnečku 1/4 hrnečku nakrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 62.5 g |