Nutriční hodnoty (Dort Zadek pro šéfa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 17 978 kJ / 4 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 184,65 g |
| – nasycené | 27,06 g |
| – nenasycené | 128,30 g |
| –– mononenasycené | 93,54 g |
| –– polynenasycené | 34,76 g |
| ––– omega 3 | 8,50 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 2,80 g |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,67 g |
| Sacharidy | 530,56 g |
| – cukry | 306,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 ks 12 ks vajec | Vejce slepičí | 756 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| punčovina (piškot, marmeláda, krém, rum) | ||
| višňový džem | Džem višňový | |
| krém z mascarpone | Mascarpone | |
| máslový krém | ||
| fondánová potahovací hmota | Fondán |