Nutriční hodnoty (Jogurtové ovocné řezy - nepečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 9,64 g |
– nasycené | 2,89 g |
– nenasycené | 6,75 g |
–– mononenasycené | 1,93 g |
–– polynenasycené | 4,82 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 172,80 g |
– cukry | 86,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g jogurt jahodový (ananasový) | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
1 sklenice 1 sklenice jahodového kompotu (se stejným ovocem jako jogurt - zhruba 3 dl) | Jahody zavařené | |
1 1 Rama Cremefine na šlehání v lahvičce nebo jiná šlehačka - 250 ml | Rostlinná šlehačka | |
20 g 20 g sypké želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
1 - 2 1 - 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
cukr dle potřeby - já už nedávala | Cukr bílý | |
1 balíček 1 balíček piškotů nebo ovocná piškotová roláda - měla jsem koupenou | Piškoty | 240 g |