Nutriční hodnoty (Fenyklovo-hruškový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 745 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,34 g |
Tuky | 29,59 g |
– nasycené | 22,03 g |
– nenasycené | 6,85 g |
–– mononenasycené | 4,14 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 67,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 152,78 g |
– cukry | 73,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 ml 750 ml zeleninového vývaru (klidně i z Natur nebo Alnatur bujonu) | Vývar zeleninový | 750 ml |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
2 bulvy 2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 1080 g |
3 3 malé cibule (lépe šalotky) | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
150 ml 150 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 150 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř, sůl | Sůl mořská |