Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklovo-hruškový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 745 kJ /
1 134 kcal
Bílkoviny35,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,34 g
Tuky29,59 g
– nasycené22,03 g
– nenasycené6,85 g
–– mononenasycené4,14 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,09 g
Vláknina67,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy152,78 g
– cukry73,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 ml 750 ml zeleninového vývaru (klidně i z Natur nebo Alnatur bujonu) Vývar zeleninový 750 ml
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
2 bulvy 2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 1080 g
3 3 malé cibule (lépe šalotky) Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
150 ml 150 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 150 ml
olivový olej Olej olivový
pepř, sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.