Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gofio jablečná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 473 kJ /
4 654 kcal
Bílkoviny45,88 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,52 g
Tuky280,00 g
– nasycené25,19 g
– nenasycené238,40 g
–– mononenasycené166,67 g
–– polynenasycené71,73 g
––– omega 320,84 g
Vláknina28,95 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy452,36 g
– cukry253,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky (použila jsem špaldovou) Mouka pšeničná hladká 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku kukuřičné mouky použila jsem silně praženou dětskou variantu) Mouka kukuřičná hladká 125 g
1 hrnek 1 hrnek rostlinného oleje (použila jsem řepkový) Olej řepkový 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 187.5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 menší jablka Jablko čerstvé 600 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
2 lžíce 2 lžíce rumu (nemusí být) Rum 34 ml
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/2 1/2 kypřícího prášku (používám bezfosfátový) Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.