Nutriční hodnoty (Gofio jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 473 kJ / 4 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 280,00 g |
– nasycené | 25,19 g |
– nenasycené | 238,40 g |
–– mononenasycené | 166,67 g |
–– polynenasycené | 71,73 g |
––– omega 3 | 20,84 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 452,36 g |
– cukry | 253,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky (použila jsem špaldovou) | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku kukuřičné mouky použila jsem silně praženou dětskou variantu) | Mouka kukuřičná hladká | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek rostlinného oleje (použila jsem řepkový) | Olej řepkový | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 187.5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 menší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu (nemusí být) | Rum | 34 ml |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku (používám bezfosfátový) | Kypřící prášek |