Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s ovocem a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 653 kJ / 4 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 311,36 g |
– nasycené | 162,73 g |
– nenasycené | 124,52 g |
–– mononenasycené | 107,35 g |
–– polynenasycené | 17,17 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 337,44 g |
– cukry | 259,76 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
8 lžic 8 lžic práškového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
meruňkový džem | Džem meruňkový | |
500 g 500 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 konzervy 2 konzervy mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
2 balíčky 2 balíčky nápoje Vitacit | ||
Tang | ||
šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |