Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s ovocem a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 653 kJ / 4 697 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 311,36 g |
| – nasycené | 162,73 g |
| – nenasycené | 124,52 g |
| –– mononenasycené | 107,35 g |
| –– polynenasycené | 17,17 g |
| ––– omega 3 | 2,88 g |
| Vláknina | 2,64 g |
| Cholesterol | 2,79 g |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 3,04 g |
| Sacharidy | 337,44 g |
| – cukry | 259,76 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
| 8 lžic 8 lžic cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
| meruňkový džem | Džem meruňkový | |
| 500 g 500 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 2 konzervy 2 konzervy mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
| borůvky | Borůvky čerstvé | |
| 2 2 Zlaté klasy (nebo 80 g kukuřičného škrobu a vanilka) | Puding v prášku | |
| 2 balíčky 2 balíčky nápoje Vitacit (nebo Tang) | ||
| šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |