Nutriční hodnoty (Salát s pečenými rajčaty, tuňákem a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 600 kJ / 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 42,85 g |
| – nasycené | 20,56 g |
| – nenasycené | 21,53 g |
| –– mononenasycené | 15,01 g |
| –– polynenasycené | 6,52 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 974 mg |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 11,17 g |
| – cukry | 6,17 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g filé z tuňáka Calvo v olivovém oleji | Tuňák v oleji | 200 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| 125 g 125 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hrubozrnná mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |