Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříšné řezy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 143 kJ /
3 141 kcal
Bílkoviny82,37 g
– z toho živočišné bílkoviny24,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky33,74 g
– nasycené11,54 g
– nenasycené15,51 g
–– mononenasycené8,80 g
–– polynenasycené6,72 g
––– omega 30,61 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy619,53 g
– cukry278,13 g
––– laktóza5,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 másla Máslo kravské 0.5 g
5 lžic 5 lžic hnědého cukru Cukr třtinový 75 g
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
hrst hrst nasekaných mandlí Mandle loupané
cca 2 hrnky cca 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
asi 1/4 asi 1/4 másla Máslo kravské 0.25 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
tabulka tabulka čokolády Čokoláda mléčná 30%
hrst hrst nasekaných ořechů Vlašské ořechy
asi 100 ml asi 100 ml Salka Mléko kondenzované slazené 100 ml
rum na pokapání Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.