Nutriční hodnoty (Hříšné řezy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 143 kJ / 3 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 33,74 g |
– nasycené | 11,54 g |
– nenasycené | 15,51 g |
–– mononenasycené | 8,80 g |
–– polynenasycené | 6,72 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 619,53 g |
– cukry | 278,13 g |
––– laktóza | 5,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 másla | Máslo kravské | 0.5 g |
5 lžic 5 lžic hnědého cukru | Cukr třtinový | 75 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
hrst hrst nasekaných mandlí | Mandle loupané | |
cca 2 hrnky cca 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
asi 1/4 asi 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
tabulka tabulka čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
hrst hrst nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
asi 100 ml asi 100 ml Salka | Mléko kondenzované slazené | 100 ml |
rum na pokapání | Rum |