Nutriční hodnoty (Zajíc na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,46 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 27,11 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 129,52 g |
| – cukry | 113,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 zaječí zadní běhy | Zajíc stehno | |
| 2 2 zaječí přední běhy | Zajíc plec | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 2 deci 2 deci červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| pár lžic pár lžic rumu | Rum | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |