Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí vývar se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

24. 10. 2009 21:49

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 456 kJ / 587 kcal
Bílkoviny101,48 g
Tuky15,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 371 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Léta letoucí dělám hovězí polévku takto, protože nám ze všech chutná nejvíc a nejčastěji s domácími nudličkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ota

15. 3. 2014 12:34

Teda krom vegety magi a masoxu je to dobrý vývar
:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2013 20:03

Klasika vývarek;-)a s libečkem(bez kterého se v kuchyni neobejdu)to vždy krásně provoní celý byt:-p:yes::-K

Bibinka Bibinka

13. 12. 2011 22:09

Vitek:Vítku, to jsi mě potěšil a hlavně mám radost, že chutnala a byla čirá-díky;-)

Vitek Vitek

13. 12. 2011 22:02

Dnes jsem udělal,dal jsem na rady a nudle jsem uvařil zvlášť a povedlo se. :-O Polívčička pěkně čiroučká,tak to mám rád. :-p Za rady a recept posílám bodíka. :yes:

Lenka

20. 1. 2011 10:07

To, že je polévka zakalená neznamená, že není dobrá ;-) Zakalení může způsobit to, že se v ní vaří např. ty nudličky, jak už tady někdo zmínil. A navíc - i zakalený vývar se dá \"očistit\" ;-)

Bibinka Bibinka

30. 7. 2010 18:01

Ivi a máš recht:yes:není třeba si toho vůbec všímat-supr:yes:

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 17:36

Zakalená,nezakalená-bola vynikajúca:-)Mala som všetku zeleninu čerstvú zo záhrady,aj ten libeček a vňať a našla som aj šafrán.Keď budem niekedy variť,tak určite takto;-)

Bibinka Bibinka

30. 7. 2010 17:27

Ivanko, jsem moc ráda, že jsi jí udělala, aspoň teď víš jak chutná a že vám chutnala to mě těší. Až tak nějaká zakalená se mi nezdá, když má tmavý podklad nedá se to ani hodnotit;-)

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 12:54

Ale no...možno je trochu zakalená,varila som hovädziu prvý krát v živote.Myslela som chuťovo,že je veľmi dobrá:-pNašla som viac receptov na tento vývar,takže chuť nemusí byť rovnaká.Inak,penu som zbierala a varila veľmi pomaly,takže zakalená možno vyzerá v tom modrom tanieri,ale naliala som ju do priehladného pohára a tam je krásne žltá;-)

Mrkev

30. 7. 2010 12:48

Je zakalená :-( , Ivanka 79, tak jestli jsi tak dobrou polívku ještě nejedla (protože je naprosto obyčejná), tak to musíš jíst pěkné blafy :-))

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 12:21

Takú dobrú polievku som snáď ešte nejedla,máš bod:yes::yes:a fotku;-)

Ivana79 Ivana79

30. 7. 2010 07:31

Dnes sa chystám na túto polievku,prvý raz budem variť hovädziu,tak dúfam že bude dobrá:-8:-pMäso chcem použiť zajtra k omáčke;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 10. 2009 07:42

Taky u některých polévek vaříme zavářku zvlášť( nudličky, písmenka a pod)ze stejných důvodů a také protože u nás je zvyklý každý na něco jiného. Já např. někdy chci čistou a osmažené rohlíčky, či chléb, či takové prodávané kuličky.

tejaja tejaja (moderátorka)

25. 10. 2009 07:37

Tiež varím cestovinu zvlášť, hlavne kvôli tomu, že ak polievka zostane, cestoviny sa v nej dosť rozmočia, príliš nasiaknu tekutinou. A nedávam masox, je to vývar z mäsa, ale každý má inú chuť ;-) Ja si dávam len čistý vývar s cestovinou, varenú koreňovú zeleninu nemusím...ale to je môj problém:-K Polievka je výborná, bodíček letí +:yes::-D:yes::-D

Renča

25. 10. 2009 07:29

polévka je výborná, jen zavářku do vývaru nikdy nedávám, zkalí se tím vývar, vařím vždy zvlášť. Pro rychlost vařím v papiňáku.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí polevka se zeleninou zakalená polévka hovězí vývar zakalený vývar hovězí vývar v papináku hovězí vývar recept zakalena hovezi polevka jak na zakalenou polévku hovezi polevka v papinaku hovězí vývar z masa cisty hovezi vyvar zakaleny hovezi vyvar hovezi vyvar z papinaku vývar v papiňáku vývar jak na čistý hovězí vývar výborná hovězí polévka polévka z hovězího vývaru hovězí vývar čistý polévka hovězí vývar

Suroviny: maso na polévku, mrkev, celer, petržel, květák, pórek, cibule, pepř, masox, vegeta, maggi, šafrán, sůl, petržel, libeček

TopRecepty.cz

Hovězí vývar se zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZL6